Veikkausliigan runkosarjan tulevia reissuja.

Veikkausliigakausi 2021 on pyörähtänyt käyntiin jo tovin sitten mutta vierasreissuille ei ryhmämme valitettavasti ole vielä kuluvan kauden aikana kerennyt. Koska vaikuttaa siltä että aika moni ryhmästämme on jo kerennyt omatoimisesti varailemaan matkoja myös sekä kesäkuun ja heinäkuun vieraspeleihin niin ryhmämme ensimmäiset vierasreissut isommalla porukalla tehdään vasta elokuun puolella.

Interin kannattajaryhmä Armada järjestää elokuun Veikkausliigaotteluista matkat niin sunnuntaina 8.8.2021 Valkeakosken Tehtaankentällä kello 16:00 alkaen pelattavaan FC Haka-FC Inter peliin, kuin kolmea viikkoa myöhemmin lauantaina 28.8.2021 Kotkan Arto Tolsa-areenalla kello 17:00 alkaen pelattavaan KTP-FC Inter peliinkin.

Molempiin kohteisiin lähdetään aijemmilta kausilta tutuksi tulleeseen tapaan Turun Tuomiokirkkopuistosta. Valkeakoskelle lähtö tapahtuu kello 13:30, ja Kotkaan lähdetään jo tuntia aijemmin kello 12:30. Molemmista kohteista kotiinpaluu tapahtuu niin nopeasti kuin se on mahdollista.

Haka reissun hinta on 30€ (sis. kuljetuksen (10€) ja matsilipun (20€)), ja KTP reissun hinta 35€ (sis. kuljetuksen (20€) ja matsilipun (15€)). Maksut reissusta/reissuista voi maksaa ennakkoon Armadan tilille FI19 5710 0420 3463 14 tai autossa reissupäivänä. Ennakkomaksun viestiin lähtijän nimi.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen interinkannattajat@gmail.com

Haka ja KTP reissujen lisäksi olisi Veikkausliigan runkosarjan aikana tarkoitus tehdä myös reissut niin Seinäjoelle kuin Helsinkiinkin. Ilmoittelemme näistä matkoista myöhemmin sosiaalisissa medioissamme.

Posted in Uncategorized.