Reissuraportti Helsingistä 6.10.2019

Odotukset sarjan voittoon, kahden hävityn pelin jälkeen, olivat lähinnä haaveissa kun Tuomiokirkon pihasta startattiin HJK reissuun.

Honka pelin tolpat ja ylärima mielessä, kovin kolisi, mutta sisään ei uponnut. No pienet mahikset oli, jos Honka yllättäisi Kuopiossa ja itse suoriutuisimme voittoon Helsingissä.

Yllättävän vähän oli kaksi tappiota verottaneet Helsinkiin lähtijöitä, bussi oli lähes täysi. Edellis Ilves repaan verrattuna matkaan lähti hyvin porukkaa, tosin peli alkoi maltillisesti 16:00, kun edellisviikon sunnuntain Tampereen peli alkoi vasta 18:30.

Tämä sama kysymys askarrutti monia; kenen valopään idea on pelata näitä tärkeimpiä ratkaisupelejä SUNNUNTAINA! Eikö kannattajien eurot ja hyvä meininki maistu, kun pelejä pelataan sunnuntaina lauantain sijaa? Tuskin olisi yks bussi riittänyt, jos tämänkin peli olisi pelattu lauantaina.

No Helsinkiin siis suunnattiin ja meininki oli hyvä, tunnetta oli mukavasti mukana heti lähdöstä lähtien. Pakollinen pysähdys Kivihovissa, eväitä hankkimaan ja nauttimaan. Matka jatkui lepoisissa merkeissä ja lopulta saavuttiin 5G:lle. Turvatarkastus oli todellakin turvatarkastus. Taskut käännettiin ja haarat tarkastettiin huolella.

Stadionille päästyä ei voinut kuin ihmetellä sen kumisevaa tyhjyyttä. Lisää virvokkeita ja peli lähti käyntiin. Laulu lähti alusta alkaen hyvään rytmiin ja se säilyi koko matsin ajan kiitettävällä tasolla, tästäkin taas kiitokset rumpumiehelle ja kuoronvetäjille!

Tauko tuli 0-0 tilanteessa ja jälleen oli aika nauttia lisää virvokkeita. Osa nautikin yhä näitä virvokkeita kirpeähkössä säässä, stadionin uumenissa, kun kansa huuto-hurraa villisti katsomossa, Valencic vei heti toisen puoliajan alkuun Interin 0-1 johtoon! Maalista lähti taas uutta vettä laulumyllyyn ja tunnelma sen kun vaan kohosi.

Kymmenisen minuuttia ennen loppua osan porukan kännykkä tiesi hälyttää Kuopion tapahtumat, Honka tasoittanut. Villi huuto että vieläkö tämä tästä kääntyy, sekä pelko persuuksissa et jompikumpi kotijoukkue tekee vielä maalin. Mutta kääntyihän se, tosin kuuden minuutin lisäaika oli todella pitkä, huuto ja juhlinta oli sitä luokkaa, että pelaajatkin varmasti sen aistivat kentälle. Ja kyllähän pelaajatkin juhlivat villisti, kun saivat tietää Kuopion tulokset.

Kotiinpäin lähdettiin loistavin mielin, lisää virvokkeita, ainakin osalle. Osalla ikävästi työvelvoitteita seuraavana päivänä niin ehkä se hieman vähensi suurinta juhlahumua. Kotimatkan puolessavälissä taas pakollinen pysähdys Kivihovissa => eväitä hankkimaan ja nauttimaan.

Matkan loppupuolella jalostui ajatus joukkueen soihdutuksesta tervetulleeksi kotiin Veritakselle.

Tuumasta toimeen ja Veritakselle odottamaan joukkueen bussia. Lopputuloksen näet alla olevasta Insta-linkistä, komeaa oli ja tämä sunnuntai kyllä varmasti muistuu mieleen myöhemminkin.

Kiitos kanssa matkaajat, repa oli todella loistava!

Insta: https://www.instagram.com/p/B3SiF8sHgX_/?utm_source=ig_web_copy_link

 

(Juttu:Sone)

Posted in Uncategorized.