Jalkapallon Suomen Cupin-ennakkobileet lauantaina 25.1.2020

FC Interin kannattajat järjestävät jalkapallon Suomen Cupin-ennakkobileet lauantaina 25.1.2020 klo 19:00 alkaen Bar Cocolocossa Uudenmaankatu 12.

Parituntiseksi kaavailtu tapahtuma sisältää sekaisin livemusiikkia sekä edustusjoukkueen pelaajien ja taustavaikuttajien haastatteluja.

Illan livemusiikista vastaavat turkulaiset Maakuntaradio sekä Ronskibiitti.

Maakuntaradio on kolme täyspitkää albumia julkaissut pop-punk -yhtye, joka perustettiin alunperin Kakka-hätä 77:n sivuprojektiksi. Yhtyeen musiikkia on verrattu muunmuassa Korroosioon, SIG:iin sekä Ratsiaan.

Rappia ja Hiphoppia esittävä Ronskibiitti on tullut tunnetuksi todella kovana live-yhtyeenä, joka on myös kerennyt keikkailun lomassa julkaisemaan neljä kokopitkää albumia uransa aikana.

Pelaajahaastatteluihin ovat lupautuneet tähän mennessä joukkueemme viimekauden runkopelaajista Timo Furuholm, Juuso Hämäläinen sekä Aleksi Paananen.

Täysin uusista kasvoista jututettavaksi ovat tulossa Tampereen Ilveksestä Interiin kaudeksi 2020 siirtynyt Matias Ojala, Vaasan Palloseurasta Interiin saapunut Jesper Engström sekä viime viikolla sinimustien vahvuuteen saapunut ja Maarianhaminassa loistokauden 2019 pelannut hollantilainen Rick Ketting.

Pelaajien lisäksi haastatteluun ovat tulossa joukkueemme päävalmentajaksi kaudeksi 2019 saapunut Jose Riveiro sekä hänen aisaparinsa Sergio Almenara.

Ovet tilaisuuteen avataan kello 18:45, ja Ensimmäiset haastattelut alkavat kello 19:00. Maakuntaradio soittaa bändeistä ensimmäisenä kello 19:15 ja Ronskibiitin vuoro on kello kahdeksalta.

Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin. Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja.

Alaikäisiä- ja muualla Suomessa asuvia kannattajia varten tapahtuma striimataan livenä MNR:n toimesta. Linkki lähetykseen löytyy myöhemmin sosiaalisen median kanavistamme.

Posted in Uncategorized.