Interin kannattajien pikkujoulujuhlat Derbyssä 30.11.2019

Interin kannattajat viettävät pikkujoulujaan Veritas stadionin Derby baarissa lauantaina 30.11.2019 kello 19:00 alkaen. Tapahtuma kestää noin kolme tuntia.

Illan ohjelmassa pelaaja/valmentajahaastatteluja, erillaisia kilpailuja, sekä jo viime vuodelta tuttu, edelleen nimetön kannattajien oma pikkujoulubändi. Myös Joulupukin on tarkoitus piipahtaa jossain vaiheessa iltaa. Ohjelma alkaa heti Suomen EM-lohkoarvonnan päätyttyä.

Illan pelaajahaastatteluun lupautuneet pelaajat ovat vastikään jatkosopimuksen tehnyt kapteenimme Timo Furuholm sekä edustuksen kuopus Elias Mastokangas.

Pelaajahaastatteluiden lisäksi seuran tekninen johtaja Vesa Mäki tulee haastateltavaksi vastailemaan mm ensikautta koskeviin visaisiin kysymyksiin.

Tilaisuuden ajan baarin tiloissa on nähtävissä seuran edustusjoukkueen pelipaita- sekä joukkuekuvanäyttelyt. Pelipaita kokoelmasta löytyy kaikki 30 koti- ja vieraspaitaa mitä seuran edustusjoukkue on historiansa aikana käyttänyt.

Jo perinteiseksi muodostunut Armada open Kicker-turnaus pyörähtää käyntiin heti kun ovet ovat avautuneet ja ensimmäiset ihmiset ovat saapuneet tilaisuuteen. Turnaus jatkuu pitkin iltaa päätökseensä asti. Tilaisuudessa käydään myös Inter aiheinen tietovisa joka on jaettu tänä vuonna kolmeen eri osaan.

Tapahtumalla vapaaehtoinen 5€:n pääsymaksu.

Tervetuloa, enemmän yhdessä.

Posted in Uncategorized.